Oppskrift: Proteingrøt med kokos (hildegunnhjelmstad)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Oppskrift: Proteingrøt med kokos

Hei og god fredag! Jeg har startet med en diett som kalles periodisk faste. Den går ut på å ha et spiserom på 8 timer og et fasterom på 16 timer. Jeg spiser ''frokosten'' min kl 12.00. I hele mitt liv har jeg spist frokost og alltid tenkt at frokost er det viktigste måltidet om dagen. Nå har jeg endret mitt syn på dette! Når jeg våkner om morgenen er jeg som regel veldig trøtt og jeg er heller ikke sulten. Hvis jeg spiser med en gang jeg våkner så blir jeg nesten kvalm. Maten frister ikke! Men hvis jeg venter til kl 12.00 på dagen. I ''lunsjtid'' da er jeg som regel skrubbsulten og jeg kan kose meg med et stort måltid og dermed spise meg helt mett. Jeg elsker å spise mye om gangen helt til jeg blir så mett at jeg nesten ikke klarer å røre meg. Haha, ja det er ganske sykt. Jeg tror hodet mitt har en indre stemme som sier at hvert måltid jeg spiser kan være mitt siste. 

Ettersom jeg spiser meg ganske mett så trenger jeg ikke mat før det er middag. Og etter middag så venter jeg til like før kl 20.00 så spiser jeg kveldsmat! Jeg vil ikke engang kalle dette for en diett fordi det passer meg perfekt å gjøre det slik. Jeg har aldri vært en ''småspiser''. Altså jeg har aldri brukt å spise flere små måltider på en dag. Dette har jeg prøvd og det ender opp med at jeg blir konstant sulten. Og når jeg blir sulten da blir jeg ordentlig sur og irritabel, svimmel, kvalm og jeg ser til og med dårligere.  Så det at jeg kan spise meg ordentlig mett betyr kjempemye! hehe. 

Over til dagens oppskrift nemlig Proteingrøt med kokos! Denne grøten er så sykt god og passer perfekt til frokost eller kveldsmat etter trening!
 

Du trenger: 

♥ Havregryn

♥ Kokosmasse

♥ Linfrø

♥ Sesamfrø

♥ Vaniljeproteinpulver

♥ Melk

 

Slikt gjør du:

Ettersom jeg har cøliaki så må jeg bruke glutenfrie store havregryn. Disse synes jeg er litt for store og vanskelig å få kokt i en kjele. Derfor kverner jeg havregrynene i blenderen. Funker kjempebra! Jeg tømmer den kvernede havregryna i en kjele, tilsetter litt kokosmasse, linfrø, sesamfrø, proteinpulver og til slutt melk. Dette lar jeg bare koke opp til jeg får den konsistensen jeg vil ha. Det er fort gjort at denne grøten blir litt for tjukk så da tilsetter jeg bare litt ekstra melk til slutt. Som topping bruker jeg sukrin, valnøtter/mandler, tranebær, kanel og litt kokosmasse som jeg strør over! Denne grøten er kjempeenkel å lage, pluss at den er supergod! Håper det smaker! :) Ønsker deg ei GOD HELG! • 13.03.2015 kl.14:04
  nam, ser kjempe godt ut :D Dette må prøves <3
  13.03.2015 kl.14:13
  Silje S. Lopez: Ja, det er supergodt! <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Hildegunn Hjelmstad

  Hei! Mitt navn er Hildegunn, er 22år gammel og for tiden bosatt i Bodø. Her i Bodø studerer jeg eiendomsmegling og er nå på mitt siste studieår. Jeg skriver helst om ting innen mitt interessefelt som trening, kosthold, kunst og mote. Håper du vil følge meg gjennom studenthverdagen min! Instagram: hildegunnhj

  hildegunnhjelmstad

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde