Bokanmeldelse: Et helt halvt år (hildegunnhjelmstad)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Bokanmeldelse: Et helt halvt år

Det er lenge siden jeg har lest ei bok, jeg tror sist jeg leste ei bok var i sommer! Å lese bøker er noe jeg helst gjør når jeg er på ferie og har god tid. Helt til jeg ble anbefalt denne romanen. Et helt halvt år av Jojo Moyes. Vi møter Lou Clark som mister jobben sin på Cafeen The Buttered Bun og vi møter Will Traynor som har fått en ryggmargskade etter en ulykke hvor han ble påkjørt av en motorsykkel. Lou blir ansatt hos Will hvor hun skal jobbe som assistent i seks måneder. Grunnen til denne korte arbeidstiden får dere vite hvis dere leser boken! Jeg vil ikke røpe alt for mye. Boken er utrolig bra. Den er morsom, trist, rørende og faktisk litt lærerik. Anbefaler virkelig denne boken hvis du liker kjærlighetshistorier. 

Et helt halvt år skal bli filmatisert i 2015 med tittelen Me before you. I hovedrollen vil vi få se Emilia Clarke og jeg er fan nr1 av henne. Så denne filmen skal jeg selvfølgelig se!

Håpe du fikk lyst til å lese boken og senere se filmen :D  • 08.03.2015 kl.16:53
  Har kjøpt den, gleder meg til å begynne å lese :)
  08.03.2015 kl.19:59
  Iselin Renée: Så bra! Gled deg :D Den er så bra!  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Hildegunn Hjelmstad

  Hei! Mitt navn er Hildegunn, er 22år gammel og for tiden bosatt i Bodø. Her i Bodø studerer jeg eiendomsmegling og er nå på mitt siste studieår. Jeg skriver helst om ting innen mitt interessefelt som trening, kosthold, kunst og mote. Håper du vil følge meg gjennom studenthverdagen min! Instagram: hildegunnhj

  hildegunnhjelmstad

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde