Slutte å snuse? (hildegunnhjelmstad)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Slutte å snuse?

I tiden før jul og rundt nyttår så tenkte jeg veldig mye på om jeg skulle slutte å snuse. Jeg har brukt snus i fem år! Det må være på tide å slutte nå, tenkte jeg. Men da klarte jeg ikke tanken på å legge fra meg snusboksen som alltid har vært der som en venn for meg(Vet at dette høres rart ut). MEN, jeg har manna meg opp siden da og tenkt mye på hvor stygge tenner jeg har fått, alle helseplagene og generelt hvor stygt det er å snuse. Derfor bestemte jeg meg på søndagskvelden at nå var det tid for forandring. Jeg har ikke tatt en eneste snus siden søndag! Nikotinsuget er nesten helt borte og jeg føler meg seriøst som en bedre person. Jeg er mer glad, mer energisk og har mer overskudd! Det er helt SYKT at jeg har holdt meg så lenge, og har jeg klart det helt til nå så skal jeg nok klare det for alltid. Gleder meg til å slippe denne svarte, dritten under leppa når jeg har pyntet meg!

Ha en nydelig dag, dere <3 • 07.03.2015 kl.11:47
  Gratulere så mye med så lenge snusfri! Ikke værst. Og vertfall veldig bra mtp at di har snuset så lenge som du hadde! Tommel opp til deg der ja!:)

  Har aldring røykt eller snust, noe jeg er ganske glad for faktisk!!:)

  Ha en fin fin søndag!!:)
  07.03.2015 kl.13:53
  Moving On: Tusen takk :D Føles kjempebra!

  Det er bra du ikke har begynt med dette svineriet :')

  Ønsker deg en fin dag videre :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Hildegunn Hjelmstad

  Hei! Mitt navn er Hildegunn, er 22år gammel og for tiden bosatt i Bodø. Her i Bodø studerer jeg eiendomsmegling og er nå på mitt siste studieår. Jeg skriver helst om ting innen mitt interessefelt som trening, kosthold, kunst og mote. Håper du vil følge meg gjennom studenthverdagen min! Instagram: hildegunnhj

  hildegunnhjelmstad

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde