Oppskrift: Kyllingsalat med honning, pesto og valnøtter (hildegunnhjelmstad)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Oppskrift: Kyllingsalat med honning, pesto og valnøtterDere ser vel hvor ivrig Kristoffer er på bildet til å smake? Vel, det bør dere være også!

♥ INGREDIENSER:
2 store kyllingfileter 
cherrytomater
isbergsalat
ruccola
agurk
ferdigblandet pesto
honning
valnøtter
fransk dressing
fetaost
hvitløkspulver
gastromat
pepper
basilikum
oregano

♥ SLIK GJØR DU:
Kutt alle grønnsakene og putt dem i en serveringsbolle. Stek kyllingen og tilsett krydderet. (hvitløkspulver, gastromat, pepper, basilikum og oregano) For å lage dressingen kutter du først opp valnøttene og legger dem i ei liten skål. Så tilsetter du honningen og rører det godt sammen. Hvis du bruker vanlig honning som vi gjorde og ikke akasiehonning, kan det være lurt å tilsette 2-3 ss kokende vann så det ikke blir for tykt. Så tar du oppi 1 ss pesto. Vi brukte en billig variant fra Rema 1000 som var overraskende god! Til slutt tilsetter du 1 ss fransk dressing. Bland alt godt sammen. Du kan helle dette over salaten eller ha det ved siden av. Ved salaten hadde vi glutenfrie rundstykker med philadelphia. Vi smører på osten før vi varmer dem i ovnen. Da blir rundstykkene gode og saftige! 

Håper dere vil prøve ut denne oppskriften! Vi sammarbeidet om å lage maten og brukte til sammen 20 minutter så det går veldig raskt å lage. Nå er det snart natta her så vi sees i morgen! God natt kjære lesere :-)

- Hildegunn • 13.03.2014 kl.16:44
  Nam de så godt ut
  13.03.2014 kl.17:16
  Evelin: Det var det! :)
  17.03.2014 kl.15:51
  nam! Det så kjempe deilig ut! liker bloggen din <3
  17.03.2014 kl.18:24
  Camilla Frøhaug Bjørnson: Åhh, tusen takk :D <3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Hildegunn Hjelmstad

  Hei! Mitt navn er Hildegunn, er 22år gammel og for tiden bosatt i Bodø. Her i Bodø studerer jeg eiendomsmegling og er nå på mitt siste studieår. Jeg skriver helst om ting innen mitt interessefelt som trening, kosthold, kunst og mote. Håper du vil følge meg gjennom studenthverdagen min! Instagram: hildegunnhj

  hildegunnhjelmstad

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde