Helgen har løpt fra meg! (hildegunnhjelmstad)
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Helgen har løpt fra meg!

Hei! Det beste jeg vet er helgen, det er så utrolig deilig å bare slappe av med venner, spise god mat, feste og dra på kino. Når det er helg så ønsker jeg bare å være rolig, aller helst vil jeg ha treningsfri. Det har jeg også hatt denne helgen, men i kveld blir det vel fullt kjør igjen! Alt har skjedd denne helgen! ''Vi'' har hatt besøk av Joacim (bestekompisen til Kristoffer), vært på Cafe på City Nord, sett Game of thrones, vært hos Ida og Sindre på kaffebesøk og vært på kino! På kino så vi Wolf of wallstreet som må være den beste filmen jeg har sett på lenge. 3 timer føltes som 1. Åh, kunne ønske jeg var rik... Under får dere se noen bilder fra helgen :)Haha, så pen jeg er :)

Idag har jeg enda ikke gjort noe interessant, bare sett et opptak av Bloggerne og gjort lekser med Kristoffer. Snart skal vi på storhandel på Rema1000. Vi handler alltid mat for en uke fram i tid slik at vi unngår småhandling på prix som ligger 100 meter unna huset vårt. Supersmart å planlegge ei uke fram i tid for studenter som vil spare penger! På denne måten bruker vi bare 400kr på mat hver uke, som tilsvarer 1600kr på en måned. Deler alltid summen på to når vi betaler i kassa. Ikke så værst når man får god og sunn middag hver eneste dag! Dette er dagens leksestasjon. Vi koser oss med litt smågodt som ble igjen etter vi var på kino i går. 

Nå er jeg spent på å høre hva dere har gjort i helgen! :D Tell me!

- Hildegunn • 10.02.2014 kl.16:58
  legg meg gjerne til som venn så kan jeg følge deg :)
  10.02.2014 kl.17:02
  Tine: Det skal jeg gjøre! Så stilig blogg du har :)
  Christina M
  11.02.2014 kl.06:24
  Fine bilder :-)
  12.02.2014 kl.15:17
  Christina M: Tusen takk :*  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Hildegunn Hjelmstad

  Hei! Mitt navn er Hildegunn, er 22år gammel og for tiden bosatt i Bodø. Her i Bodø studerer jeg eiendomsmegling og er nå på mitt siste studieår. Jeg skriver helst om ting innen mitt interessefelt som trening, kosthold, kunst og mote. Håper du vil følge meg gjennom studenthverdagen min! Instagram: hildegunnhj

  hildegunnhjelmstad

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde