Langkjøring og oppskrift på grønnsakssuppe (hildegunnhjelmstad)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Langkjøring og oppskrift på grønnsakssuppe

I dag har jeg trent langkjøring på treningssenteret vårt Stamina. Ettersom vi sov alt for lenge dro vi på trening 14.00. På trening løp jeg 50 minutter på mølla og til slutt syklet jeg i 15 minutter. Når jeg var ferdig tøyet jeg ei god stund før vi dro hjem. Det er så utrolig digg å få strekt skikkelig på kroppen etter ei slik økt!Dette er min følgesvenn på trening. Blir skikkelig motivert å se tallene etter en hard cardioøkt! Tenk at jeg har forbrent 656kcal i dag :) 

Etter trening spiste vi verdens beste grønnsakssuppe. Det er så utrolig godt og enkelt å lage. (Husk å ikke spise for mye) Kutt grønnsakene du liker best og ha de oppi kokende vann. Min oppskrift er som følger:

Grønnsakssuppe oppskrift
2 store poteter
3 gulrøtter
1 løk
2 stenger med selleri
3 fedd hvitløk
1/2 chili
1/2 purreløk
1/2 brokkoli

4 kalkunpølser
1/2 ts timian
1/2 ts basilikum
1/2 ts ingefær malt
2 grønnsaksbuljongterninger Jeg har også fått gjort noen små ærender, blant annet så har jeg hentet pakken min fra Nelly på postkontoret. Det som var inni skal dere få se i morgen! Har også hatt fintbesøk i kveld av Christina. Vi har sett filmen ''21 jump street'' og hun har fått hilst på Sofie og Herman. Kjempekoselig!

Ellers trenger jeg litt musikktips til treningene mine! Det jeg hører mest på nå er The Glitch Mob, The Prodigy, Kanye West og Rebecca and Fiona. Jeg blir så fort lei av å høre det samme om og om igjen så kom veldig gjerne med forslag! Helst noe med litt bass og fart slik at man får lyst til å løpe enda litt fortere.

- Hildegunn • Ida Sofie
  06.02.2014 kl.13:21
  mmm, den grønnsakssuppa skal jeg prøve! namnam
  08.02.2014 kl.00:53
  Ida Sofie: Ja, den må du prøv! :)  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Hildegunn Hjelmstad

  Hei! Mitt navn er Hildegunn, er 22år gammel og for tiden bosatt i Bodø. Her i Bodø studerer jeg eiendomsmegling og er nå på mitt siste studieår. Jeg skriver helst om ting innen mitt interessefelt som trening, kosthold, kunst og mote. Håper du vil følge meg gjennom studenthverdagen min! Instagram: hildegunnhj

  hildegunnhjelmstad

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde