En fornøyd chinchilla (hildegunnhjelmstad)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

En fornøyd chinchilla

God kveld alle sammen! Dessverre ble operasjonen til Herman utsatt til torsdag så han måtte sitte i det trange reiseburet sitt helt forgjeves i natt. Uansett tror jeg han er utrolig fornøyd med sitt nye bur. I dag hadde vi besøk av en hyggelig mann som gav oss lille Sofie med tilbehør helt gratis! Først kom han inn døra med verdens søteste chinchilla. Så hentet han det jeg trodde var hele buret. Oj så stort tenkte jeg, men da han kom med den andre delen kunne jeg ikke annet enn å måpe! Det var jo gigantisk! Jeg kan jo faktisk sove der inne i natt sammen med han. For Herman var det nye buret et tivoli. Han har nå blitt kjent med det nye buret og storkoser seg der inne. 

Her ser dere pingleburet og monsterburet. Jeg er målløs.

Jeg har i 6 måneder tenkt at jeg var den perfekte chinchillaeier, men må virkelig skryte av han som var den tidligere eieren av Sofie. Han må ha vært veldig glad i henne. :) Et bilde av Sofie kommer i morgen. Hun har nemlig gjemt seg i trekket under sofaen så det har ikke vært så enkelt å knipse et bilde av henne i kveld. Planen var å dra på trening i dag, men har vært alt for mye på agendaen. Har vært på skolen, handlet mat, laget middag, vasket og fikset alt klart så både Herman og Sofie får en god natt.

Har spist kjøttkaker i jegersaus, poteter og kålrotstappe i dag. Så alt for lenge siden vi har spist ordentlig husmannskost. Håper på klubb og duppe i nærmeste framtid!

I morgen blir det skole klokka 10.00 sammen med Christina. Vi skal være flinke skolepiker og sitte igjen etter praktisk eiendomsmegling å lese på biblioteket. Blir sliten bare ved tanken, blir garantert en hard dag...

- Hildegunn


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Hildegunn Hjelmstad

  Hei! Mitt navn er Hildegunn, er 22år gammel og for tiden bosatt i Bodø. Her i Bodø studerer jeg eiendomsmegling og er nå på mitt siste studieår. Jeg skriver helst om ting innen mitt interessefelt som trening, kosthold, kunst og mote. Håper du vil følge meg gjennom studenthverdagen min! Instagram: hildegunnhj

  hildegunnhjelmstad

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde